Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023

ΚΥΚΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΑΛ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

 Με χαρά σας προσκαλούμε στην εκδήλωση που διοργανώνουμε με την ευκαιρία της βράβευσής εκπαιδευτικού του σχολείου μας με το βραβείο της ΙΒΒΥ - κύκλος του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου "Βασίλης Αναγνωστόπουλος" 2023 (για την προώθηση της φιλαναγνωσίας στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση).



Η εκδήλωση οργανώνεται με την υποστήριξη της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Αγίας Παρασκευής - Μουσείο Αλέκου Κοντόπουλου και θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου, ώρα 17:30-20:00 στη βιβλιοθήκη και το αμφιθέατρο των ΕΠΑ.Λ. (Παπαφλέσσα 17, Αγία Παρασκευή, στάση μετρό Νομισματοκοπείο)
17:30-18:00 Επίσκεψη στη Βιβλιοθήκη
18:00-20:00 Ομιλίες:
Αναστασιάδη Μαρία-Χριστίνα & Βήχου Μαρίνα, αν. καθηγήτριες ΕΚΠΑ: «Δράσεις phototext: συνεργασία πανεπιστημίου-ΕΠΑ.Λ.»
Κορκίδη Μαρία, βιβλιοθηκονόμος, Διευθύντρια Πολιτισμού, Αθλητισμού και Παιδείας Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας: «Οι βιβλιοθήκες αλλιώς... “τρίτοι χώροιˮ για όλους»
Μπρούσκου Αίγλη, κοινωνική ανθρωπολόγος: «Παραμύθια για εφήβους;»
Βουγιούκας Κωνσταντίνος, επ. καθηγητής ΑΠΘ: «“Δεν κατάλαβες τίποτα, Κωνσταντίνα;ˮ Καλλιέργεια της ψυχικής ανθεκτικότητας των εφήβων μέσω της ανάγνωσης λογοτεχνικών βιβλίων»
Κανατσούλη Μένη, καθηγήτρια ΑΠΘ: «“-Στέλνει μηνύματα; -Όχι. -Τουιτάρει; -Όχι. Είναι βιβλίο σου λέω...ˮ Αναγνώστες και αναγνώστες της Εφηβικής Λογοτεχνίας»
Θα αποσταλούν βεβαιώσεις συμμετοχής σε όποιον το επιθυμεί.
Σας περιμένουμε!
Με εκτίμηση
Ο Διευθυντής
Αθανάσιος Μπαλάσκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου