Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017

Π.Α.Ο.Δ.Α.Π. ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΤΟΥΣ ΓΥΜΝΑΣΤΕΣ ΜΑΣ


Π.Α.Ο.Δ.Α.Π. ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΤΟΥΣ ΓΥΜΝΑΣΤΕΣ ΜΑΣ
---------------
Ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Αγίας Παρασκευής, φορέας των δημοτικών αθλητικών προγραμμάτων, έχει αποδείξει έμπρακτα οτι υποστηρίζει ενεργά και με κάθε δυνατό νόμιμο τρόπο όλους τους καθηγητές φυσικής αγωγής (γυμναστές), οι οποίοι απασχολούνται στα προγράμματα του και οι οποίοι αποτελούν εξαιρετικούς συνεργάτες του Οργανισμού.
Για τον λόγο αυτό, σχετικώς με την αγωγή που άσκησαν γυμναστές για την καταβολή αποδοχών παροχής υπηρεσιών κατά τη διάρκεια τεσσάρων (4) μηνών εντός της περιόδου Σεπτεμβρίου 2014 – Ιουνίου 2015, ο Πρόεδρος του Οργανισμού Σωτήρης Παπαμιχαήλ αφενός μεν συναντήθηκε μαζί τους σχετικά με τον χειρισμό του θέματος, αφετέρου δε προσήλθε την 6.2.2017 στην συζήτηση της αγωγής και βεβαίωσε την εκ μέρους τους παροχή αθλητικού εργου και κατά τους τέσσερις (4) αυτούς μήνες, ώστε να εκδοθεί θετική απόφαση.
Υπενθυμίζεται, ότι οι ανωτέρω αξιώσεις προέκυψαν κυρίως διότι η τότε Διοίκηση (2014) εως την παραίτηση της (31.8.2014) δεν είχε κινήσει καμία σχετική διαδικασία πρόσληψης γυμναστών για την περίοδο Σεπτεμβρίου 2014 – Ιουνίου 2015 (συμβάσεις εργου/εργασίας, ΓΓΑ κλπ) .
Υπενθυμίζεται επίσης ότι μετά τον Μάρτιο 2015 και εως σήμερα δεν εχει προκύψει το παραμικρό αντίστοιχο θέμα, εξαιτίας της εγκαιρης προετοιμασίας του Οργανισμού και της απασχόλησης γυμναστών κ α ι με συμβάσεις ορισμένου χρόνου κ α ι μέσω της ΓΓΑ κ α ι μέσω ενδιάμεσου φορέα, εάν και όταν αυτό απαιτείται εξαιρετικά.
Τέλος, υπενθυμίζεται ότι οι περισσότεροι από τους γυμναστές συνεχίζουν την παροχή των υπηρεσιών τους, διότι αποτελούν πολύτιμο ανθρώπινο κεφάλαιο για τον Οργανισμό.-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου